SAMSUNG Voderady

13.05.2013 15:13

 

Juhokórejská spoločnosť Samsung Electronics postavila v roku 2007 pri Voderadoch svoj nový závod na výrobu LCD modulov. Pre Voderady sa spoločnosť Samsung rozhodla pravdepodobne vďaka výhodnej geografickej polohe, keď určite zavážila blízkosť diaľnice D1 a závodu v Galante, kde sa spoločnosť orientuje najmä na výrobu televízorov a monitorov. V januári 2008 bola vo Voderadoch rozbehnutá skúšobná výroba LCD modulov a v októbri toho istého roku prešiel závod na ich plnú výrobu. Vo Voderadoch na ploche 330 000 m2 vyrástla jedna z najmodernejších výrobných liniek na výrobu LCD modulov na svete. Slovensko sa vďaka tejto investícii stalo jedinou Európskou krajinou v ktorej sa LCD moduly vyrábajú.

Spoločnosť Samsung je celosvetovo známy výrobca elektroniky. Jej portfólio tvoria CDT a LCD monitory, FTV, LCD a plazma TV, mobilné telefóny a biela technika. Spoločnosť je v celosvetovom hodnotení jednou z popredných firiem na svete.

 

 

 

______________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 Fotogaléria   

 

 

 

 

 

—————

Späť